05 May, 2008

Malý Volár

V našej rodine prežívame plodný rok, 9.4. sa Tamarke narodil bratranec Lukáš. Gratulujeme Miriam a Jankovi a tešíme sa na ďalší prírastok v Írsku.

CocaCola

Od marca ma môžete stretnúť v mnohých mestách Slovenska v červenom s nápisom CocaCola. Áno, je to moja nová práca.



Vydarené prekvapko

Bola krásna sobotná slnečná aprílová sobota. Sedel som si a užíval nádhernú chatu v nádhernej prírode pod Javorinou. Dôvodom takejto pohody boli moje narodky. Veľmi sme sa už na tento víkend tešili aj s mojou milovanou rodinkou. Nie som totiž typ človeka, ktorý je zaťažený na nejaké veľké a početné oslavy. Lenže túto pohodu mi "narušili" niektorí "votrelci", ktorí začali prichádzať v stále väčšom počte. Keď som uvidel prichádzať prvú rodinu, vedel som že nebude posledná a v tom ma osvietilo. Za všetkým určite musí stáť moja Marienka. Nemýlil som sa. Ako sa mi neskôr priznala, všetko dôkladne plánovala takmer mesiac. Neuverileľné, ale nič som si nevšimol. Ako sa tak hrnuli ďalší a ďalší-strácal som slová a prežíval menší šok. Zároveň som však prežíval radosť zo všetkých, ktorý prišli. Bol to mix ľudí, ktorí sa mnohí vôbec nepoznali, a tak mali super príležitosť spoznať nových priateľov. Bol to nádherne strávený čas pri vzájomných rozhovoroch, úžasnom jedle a speve. Ešte raz sa chcem všetkým, ktorí neodmietli pozvanie mojej manželky poďakovať. Mojko, nikdy nezabudnem na tieto narodky a ešte raz ďakujem.

K okrúhlym narodeninám som od švagrovej dostal okrúhly darček. Prsteň s vyrytým nápisom: JOHN 15:5 Kuknite http://www.kumran.sk/

Soni, ďakujem, torta bola výborná.

Dobrá nálada zostala až do polnoci.












Čerstvý šesťdesiatnik.

Malá rodinná oslava otcovej 60-ky, samozrejme chýbali nám Peťo s Katkou a ich drobec.










Pestrý program v rodinnom centre.

V mesiaci apríli a máji zažíva naše rodinné centrum pestrý program. Okrem ručných prác, herne a cvičenia, máme prezentácie biopotravín a zdravej výživy, štúdium biblických žien, prednášky o dentálnej hygiene detí a iné.
Pripravili sme dva semináre o výchove detí, ktoré viedli naši priatelia a profesionálni rodičia Palko a Martuška Hradilovci. Nebolo nás veľa, ale o to boli lepšie rozhovory.

Na kurze viazania baby šatiek a správneho nosenia detí, sme si jednu kúpili, a tak sa naša malá nanáša koľko jej len chutí.

Uvítanie do života.

Po necelých šiestich rokoch sme sa opäť vrátili do obradnej siene zvolenského zámku. Tentokrát to nebola svadba, ale Tamarkine uvítanie do života. Bola to milá slávnosť pre celé rodiny.
Po príhovoroch a kultúrnom programe sme sa podpisovali do pamätnej knihy, deti dostali drevené hračky a našej malej už z toho bolo na...