18 June, 2007

Spomienky na tohtoročnú dovolenku - Londýn

Sme veľmi štastní, že sme si mohli nabaliť do kufra krásne počasie a doviezť z Belfastu do Londýna. Po krátkej ceste z letiska nás doma čakala rodinka Brveníková, ktorá sa o nás starala počas celého pobytu-ešte raz vďaka.

4 comments:

kukucky said...

To je pekne! Londyn je fakt krasny, mali by sme sa tam niekedy ist kuknut. Pekne fotky! Napiste viac o tom, co ste konkretne robili v Londyne, co ste videli a ze ci je tam draho, ovela drahsie ako v Belfaste?

Dany a Mária said...

Nuz Londyn...osobne by som tam nezil. je to strasna masa ludi na kope, zapchy a pod. Vidiet vsak sa ho urcite oplati. My sme cestovali sami autobusom ktory na den stoji 3,5lib.a prestupujes ako chces a kde potrebujes. My sme to super vyuzili. osobne odporucam prezerat pamiatky, parky, muzea takymto sposobom. Samozrejme, ze existuje vela vyhlaidkovych autobusov ale sa mi zda ze to stoji okolo 20lib. Nuz na kolko sa kto citi haha. Co nas milo prekvapilo bolo, ze muzea su takmer vsetky za darmo a je tam co pozerat ako aj narodna galeria. Takze taka bola nasa navsteva Londyna. Celkove hodnotenie 0-1=8. Ale Pariz je krajsi.

kukucky said...

no tak ano, Pariz je parada. ale Londyn by som tiez chcela kuknut... a Jaro chce ist tiez do Pariza a aj do Rima.. No a Pepe je momentalne na severe aj ten nas laka a potom aj Brazilia, Dominikanska republika, Tichy ocean..... tak uvidime, kedy co stihneme haha HAHA

Dik za koment a za tip lacnejsieho obzerania pamiatok Londynskou MHDckou!
Majte sa pekne

Dany a Mária said...

Za malo cestujte kym sa da a je za co!!haha.....